Even voorstellen …

Mijn naam is Willemijn Leedekerken-van den Berg en ik ben geboren in Den Haag in december 1955. Sinds 1991 woon ik in de Bollenstreek.  Vanaf mijn 18e kwam ik in aanraking met Yoga. Vanaf dat moment stond mijn leven in het teken van lichamelijke bewustwording en mentale/spirituele ontwikkeling.

Ik heb een zeer uiteenlopende loopbaan gehad. Van bedrijfsleven, naar full-time moederschap, naar Yoga docent en later Reikimaster en Spiritueel/Energetisch coach. Maar, zoals op de foto te zien, ben ik een vat vol verrassingen. Ik was ook buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand bij de trouwerij van mijn dochter en schoonzoon.

Ik houd van klussen, tekenen en reizen. Verder ben ik al jarenlang een actief lid van The Reiki Alliance. Ook heb ik heel veel workshops van allerlei aard georganiseerd en/of gegeven.

Ik leef vanuit de bedding van Reiki en zo begeleid ik ook anderen om mij heen. Verbeter de wereld en begin bij jezelf en je naaste omgeving. Ik leef een intensief leven met kinderen, kleinkinderen, overige familie, vrienden, collega’s en mensen in de buurt.

Door fysieke omstandigheden is de Yoga sinds 2013 komen te vervallen en sinds enige jaren staat de rest van het werk op een wat lager pitje. Ik maak geen vaste agenda meer maar doe Reiki behandelingen en klassen alleen nog  als het zo uitkomt. Wel is er altijd nog een ‘vaste’ wekelijkse/maandelijkse Reiki uitwisseling met Reiki studenten en werk ik met anderen aan verdiepende workshops. Je kunt bij mij ook terecht voor het spelen van een ’transformatiespel’ .