20161013_222044Even voorstellen …

Mijn naam is Willemijn Leedekerken-van den Berg en ik ben geboren in Den Haag in december 1955. Sinds 1991 woon ik in de Bollenstreek. Van klein kind af aan had ik bijzondere belangstelling voor spiritualiteit, op een heel natuurlijke manier. Vanaf mijn 18e kwam ik in aanraking met Yoga. Vanaf dat moment stond mijn leven in het teken van spirituele ontwikkeling, psychologie, Yoga, oosterse filosofie en psychologie, Intuïtieve ontwikkeling en het begeleiden van mensen.

Toch begon mijn loopbaan in het bedrijfsleven. Daar heb ik 10 jaar met veel enthousiasme gewerkt. Ook daar kon ik al op een gezonde manier mijn werk doen vanwege mijn yoga en door invloeden uit de oosterse filosofie. In 1989 behaalde ik mijn diploma voor docente Yoga, Meditatie en Oosterse filosofie bij de Stichting Osmose in Den Haag.

Ik begon in januari 1994 met de eerste graad van Reiki en in 1997 rondde ik mijn opleiding tot Reikimaster af bij Helma Rader-Lommers in Wassenaar. In juni 2002 voltooide ik na 7 jaar Gidswerk mijn opleiding tot Spiritueel Energetisch Therapeut. Vanaf september 2002 startte ik zelf als docente aan de School voor Gidswerk in Wassenaar en heb dat gedurende 5 jaar gedaan.

Vanaf 1988 heb ik mensen d.m.v. Yoga, gesteund en begeleid op hun pad van persoonlijke groei en heling. Later kwamen daar ook Reiki, Personal coaching en verschillende bewustwordingscursussen bij. Het is voor mij belangrijk dat mensen hun zelfstandigheid behouden en niet van mij ‘afhankelijk’ worden.

Door het geven van Reiki klassen geef ik mensen gereedschap in handen wat zij altijd bij zich hebben. Door o.a. behandelingen en coaching kan ik ze indien nodig verder begeleiden. Wil je Reiki leren, of je verdiepen in je beoefening van Reiki, dan ben je bij mij aan het goede adres. Maar ook voor levensvragen of andere levensbegeleiding kan je bij mij terecht.

Voor al deze mogelijkheden kan je een kijkje nemen onder ‘Coaching’. Inmiddels heb ik eind 2013 mijn werkzaamheden aangepast aan mijn leven van ‘nu’ en is de Yoga komen te vervallen. Verder zorg ik één dag per week met mijn man voor onze kleinkinderen, teken ik graag en deel mijn leven met mijn gepensioneerde echtgenoot.