Reiki groepsbehandeling en overige verdiepende workshops 

Reiki Groepsbehandeling

Gelegenheid om Reiki behandelingen uit te wisselen met andere Reiki Usui Shiki Ryoho studenten:

Maandagochtend van 09.00 tot 12.30 uur.
Op alle maandagochtenden van het jaar is een vaste kern aanwezig, maar anderen zijn van harte welkom. Alle graden van Reiki zijn welkom en de ochtend gaat uitsluitend om behandeling uitwisselen.

Iedere laatste zaterdag van de maand van 10.00 tot 13.30 uur, neem zelf een boterham mee…… 

Voor alle bijeenkomsten geldt dat ze het hele jaar doorgaan. Enkele uitzonderingen daargelaten. Er is maximaal ruimte voor 7 deelnemers. (Gedurende de Corona pandemie ontvang ik niet meer dan 3 gasten in de praktijk)

Aanmelden

Ben je verkouden of heb je Corona gerelateerde klachten, blijf dan svp thuis!

Je moet je altijd van tevoren aanmelden voor een bijeenkomst via whatsapp of via reikimijntje@gmail.com.

Bijdrage:  € 12,50 per bijeenkomst (vergoeding voor gebruik van de ruimte, koffie, thee etc.)

Note:

Overal ter wereld zijn dit soort bijeenkomsten – zie de adressenlijst op de website van de Reiki Alliance (onder Links)

Sinds de Corona pandemie kan je via Lineage Bearer Johannes Reindl iedere maandag meedoen met een online zelfbehandelings cirkel. In de ochtend van 11.00 tot 11.45 uur. In de avond van 19.00 tot 19.45 uur. Heb je belangstelling, stuur mij dan even een berichtje, dan geef ik je de gegevens door.

Overige verdiepende workshops

Leven vanuit een diepe verbinding met je hart en in overgave aan de mystieke orde van Reiki! Een totaalpakket voor het gebruik van alle niveau’s van Usui Shiki Ryoho – fysieke helingskunst, pad van persoonlijke ontwikkeling, spirituele discipline en mystieke order.

Op 2 en 23 juni 2024 is er voor de 2e graads Reikistudenten een verdiepende workshop in Voorhout, gegeven door Willemijn Leedekerken en Lies Pennings. Een introductie en beoefenings training voor de Hart-mind methode, ontwikkeld door Willemijn en verder uitgebouwd en al 7 jaar uitgewerkt door Willemijn, Lies en een aantal anderen. Meer informatie over de workshop kan je vinden op de site van Lies.

Kokoro- welkom in de tempel van de heart/mind en de mystieke orde van Reiki

header_reiki_right