Werkwijze

Tijdens de sessies maak ik gebruik van alle technieken die ik mij gedurende meer dan 30 jaar heb eigen gemaakt. Ik gebruik mijn ervaring als Yoga docente,  als Reiki Master in Reiki Usui Shiki Ryoho en als Spiritueel/Energetisch Therapeut. Door mijn professioneel ontwikkelde intuïtieve gaven kan ik je vaak bij inzichten helpen komen, die voor jou zelf nog niet “zichtbaar” zijn.

Hoe vaak

Bij levensvragen of een eerste intake duurt de sessie tussen de 1 en 2 uur. De basis van de sessies wordt gevormd door gebruikmaking van Reiki. Ik verwacht ook van de mensen die ik begeleid, dat zij zichzelf kunnen ‘onderhouden’ met gebruikmaking van Reiki.

Bij levensvragen is vaak één sessie ruim voldoende om tot antwoorden en inzicht te komen. Sommige mensen vinden het prettig om af en toe, afhankelijk van wat er in hun leven speelt, eens een sessie te komen doen. Ook als je met spirituele vragen zit ben je van harte welkom voor een afspraak.

Bij burn-out klachten en overmatige stress zal het sterk afhankelijk zijn van de situatie. Er wordt in onderling overleg een coaching’s traject uitgestippeld. Het kan zijn dat de sessies bestaan uit gesprekken, en/of dat je huiswerk van fysieke, mentale of emotionele aard mee naar huis krijgt. Regelmatig help ik het probleem helder maken en adviseer daarna een specialist op het desbetreffende vakgebied te raadplegen.

Reiki coaching

Ben je vastgelopen in je beoefening van Reiki, dan help ik je van ganser harte weer op weg. Dat kan op verschillende manieren. Bel gerust voor het maken van een afspraak. Dan kunnen wij meteen overleggen wat de werkelijke behoefte op dit moment is.

Kernwaarden 

  • Kennis is macht. Dat geldt ook wat betreft zelfkennis
  • Stap uit je slachtoffer patronen
  • Neem verantwoordelijkheid voor je eigen groei en ontwikkeling
  • Niet overleven……..maar leven, in en vanuit Reiki

Tarief: 80 euro per uur.